Nickjet Worldiek regéje

2009.11.28. 21:18

A manó elkezdte mesélni a Nickjet  Worldiek legendáját:

-Réges régen amikor mi és a Nickjet Worldiek még együtt békében  éltünk két uralkodónk volt.Sipiri Lasoup(ejtsd:lászupp) és Cipri Gasep(ejtsd:gászip).Jó barátok voltak egészen addig amíg egy Nickjet Worldi elárulta a tojás titkát egy külföldi lénynek.Cipri mivel védeni akarta a népét és Sipirit is,nem mondta el neki.Tudta hogy Sipirinek a mindene volt az a tojás és azt is tudta hogyha egy külföldi lény is tudni fogja hogy itt található a tojás akkor halál vár az árulkodóra.Ám nem csak Cipri és az áruló James tudtak erről hanem volt egy fültanú is, Howan.Howan elmondta Sipirinek és ezért Sipiri kitiltotta Jamest plusz Ciprit is árulónak hitte mivel azt hitte hogy csak azért nem mondta el mert ő is magának vagy éppen másnak akarja a tojást.Kitiltotta Ciprit is.Cipri ezért bosszút akar állni a mai napig amiért oktalanul(részben)kitiltotta a saját országából.Jamesel alapítottak egy közös világot aminek: mi lett a neve?

-Nickjet World.-válaszolok.-De ennek már hány éve?

-Már vagy 100.

-De miután a királyok meghalltak miért nem békült ki a két nép?

-A királyok nem halltak meg.Nagyon is élnek.-mordult fel a manó.

-Az meg hogy lehet?Nálunk a földön az emberek átlag életkora 82 év.Kétlem hogy a királyaitok 82 évesek lennének.

-Hát nem is.Ők 1200 évesek nickmet évben mérve.

-Nickmet év?Hát az meg mi?

-1 nickmet év 3 átlag földi év.-számolgattam egy kicsit majd újra fölcsattantam.

-De hát így is 400 évesek!Az lehetetlen!

-De ez törzsi adottság.Sokáig élünk.Majd még mesélek ilyen törzsi adottságokról,de előtte nézzük meg a következő épületet.  

A bejegyzés trackback címe:

https://kolifan.blog.hu/api/trackback/id/tr341559533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása