A majuk

2009.12.08. 18:01

-Nem rég említettél valamilyen majukat.Kik azok?

-Ja ők egy szószerint aprónép.Körülbelül 50-60cm nagyok.Nagyon aranyosak.Segítenek termeszteni nekünk a rabimi bogyókat.A rabimi  bogyók nagyon finom édesek.Olyan az ízük mint a földön a narancsnak csak éppen kicsik és pirosak.Nagyon szeretem óket, csak éppen a mi földünkön nem terem mert nem olyan a talaj.Amúgy ha teremne is lelegelné az ellenséges nép.Majd elmegyünk egyszer hozzájuk  ha pat felépül mivel most fáj a lába.De várjál csak!A piacon van egy barátom a fő rabimi bogyó ellátó emberem.Babgi.Elmegyünk hozzá?

-Persze.-elmentünk a piacra és persze hogy ott volt Babgi.

-helló helló helló!Üdvözlek itt fiatal utazó és Raflek.Mit szeretnétek?Csak nem egy kis rabimi bogyót?-a hangja és maga az egész manó tele volt  energiával.pörgött mint a búgócsiga.

-Igen szeretnénk vásárolni egy kis rabimit.Van abból az új kicsit halványabb színű fajtából?

-Igen.Nálam mindig minden van.Egyépként ki ez a kis szépség ott melleted?-kérdezte hallkan rám mutatva.-Ő az újjabb áldozat?-hirtelenmegijedtem.Talán ő egy szörny?Becsábítja az áldozatait és aztán megöli őket?

-Jajj ne ijesztgesd szegényt.A végén azt hiszi hogy valami szörny vagyok.Vagy leszek.-úristen olyan mintha olvasna a gondolataimban.-Egyépként igen.

nem lesz egykicsit gyors?És elmondtad egyáltalán neki?Vagy még nem tudja?

-Mit kéne tudnom? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolifan.blog.hu/api/trackback/id/tr251583971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása